Onsdag



Segt idag, men rolig kväll igår! :) (Y) hahah !
Idag har vi jobbat med vårat kost och statistik projekt hela dagen, bara jag och malin som är här i vår grupp idag, vi har väl gjort klart allt i princip så finns inte att göra så mkt nu.. hoppas vi får gå hem tidigare!
Kl 6 blir det bio i mora, new moon! :D får hoppas den är bra, alla har ju så olika åsikter om den, så idag får jag bilda min egna!

I övrigt så tycker jag allt flyter på så ovanligt bra nu! Varje dag kliver jag upp ur sängen och ser alltid något possitivt med allt jag ska göra under dagen! Det är en härlig känsla, mungiporna åker upp av sig själv utan att man tänker på det, och det pirrar i magen som gör att jag blir alldeles sprallig och skiner som en sol varje dag! :D
Så glad över att jag fått tillbaka min självkänsla och är stolt över mig själv varje dag! allt känns så mycket lättare då!!!!




Måndag

Får be om ursäkt att jag inet uppdaterat något från bruksvallarna, men har inte orkat! Hade iaf underbara dagar med mycket skidåkning! :D
Idag äre måndag och ny vecka igen, gick till skolan vid 9 idag för skulle göra matteprovet jag missade i torsdags, gick skapligt bra, får se hur det går, gjorde iaf så gott jag kunde och mer kan man inte göra...
Sen hade jag också min muntliga presentation om mitt ämne sen hälsomässa, det kändes riktigt bra! Börjar känna mig säkrare och säkrare av att stå där framme och ha muntliga redovisningar nu! bra att det blir framsteg iaf (Y)

Vi har även jobbat med matte b idag, vilket jag tycker är ganska krångligt.. är inte så smart :P men är väl bara att kämpa på och ge sig fan på att man ska klara det! :D
Sen fick vi även det nya projektet presenterat "kost och statistik" helt okej faktiskt, så det blir nog bra ! (:
Efter skolan blev det stallet till min älskade och underbara häst som jag saknat så mkt när jag varit borta, var underbart att få pussa på han igen! <3
Blev en ridtur med malin och piraten, sen duscha jag han nu när han blivit rakad, så allt gammal damm och lukt av olja från rakmaskinen försvann, så nu luktar han gått och är ren! frågan är väl hur länge ;) haha!

Avbokade ridlektionen idag, kände att jag inte hann med det, efter mitt arbete om kvinnors stress har jag tänkt på det mycket, att jag inte ska säga ja till allt utan säga nej om jag känner att jag inte hinner med det eller inte orkar..
kände att jag ville göra klart stallet i lugn och ro, och sen hem och göra klart matten som jag ligger efter med, så ska väl kila och fortsätta med det nu!
Ha det bra !

Jag älskar den här underbara känslan :*

Bruksvallarna here I come

I morgon drar vi äntligen! fyra dagars träning och skidåkning! ska bli så härligt att äntligen få se snööööö! :D
Kommer sakna min tuffing, men han är i goda händer medan jag är borta av eve och cissi! :)
Har precis packat klart allt, och ska snart sova för i morgon kl 8 bär det av !
Kommer uppdatera bloggen med bilder också under dessa dagar! :D
Pusss ha det så bra ! :D


Måndag och ny vecka

Jahapp, då var det måndag igen... Var otroligt trött i morse konstigt nog, fast jag haft en jätte lugn helg med långa sovmornar, lugna dagar i stallet och film och mys på kvällarna! Men men, är ofta trött! :P
Igår kväll blev det att möta upp kören när dom kom hem sen bio med Malleballe! den hette "prinsessa" mkt humor och rolig film xD bör ses!

Idag har vi inte gjort så mkt i skolan, hade en timme resurs innan lunch, sen klassråd och nu har vi resurs igen innan vi ska ha idrott! :D
Sitter och gör klart inför min redovisning vi ska ha på onsdag, har gjort klart det skriftliga och powerpoint, bara talkort kvar som ska göras!
Tycker den här veckan ska gå fort, för på torsdag åker jag och pappa till bruksvallarna och tränar skidor i 4 dagar! Underbart :D äntligen snööööö!

Förstår mig inte på endel människor ibland ...

Team Stefan



Jahapp, då var körslaget avklarat! Vet inte vad jag ska säga om igår kväll, när jag fick höra resultatet visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta?
Team ola som vinnare? En fjollig manskör som härmat den manskör med nästan exakt allt som vann körslaget i england, hur dåligt är inte det? ingen egen inspiration.... nej usch, tyckte allt var ett fiasko igår, kändes som det bara var fusk, hur kunde gry ha kuvertet med svaret i när det var tid kvar av röstningen? och glitterregnet var redan förberett ovanför tem ola... finner inga ord!
Men för mig är Team Stefan vinnare, ett gäng ärliga,underbara och spralliga människor som bara sjunger av sin glädje och lycka! och sprider kärlek så man ryser i hela kroppen! Måste säga att det är sorgligt.. men ni är vinnare och vi här i älvdalen är stolta över er, alla känner nog så! Detta kommer vara ett minne i allas hjärtan! Tack för allt ni bjudit på varje lördag!
<3

Lördag!

blev filmmys med malin hela kvällen igår, riktigt trevligt! Sen idag blev den en sovmorgon, riktigt sköööönt, sen stallet och fixa allt till tuff och prick och sen rida Guld ! <3
Nu funderar jag på att plåga mig ut på en springtur i detta slaskväder innan middagen? är jag galen då? haha ! men känner att det skulle behövas, då är man pigg resten av kvällen ! :D
För ikväll gäller det, rösta som tusan! team stefan ska tammefan ta hem det här, Olas fjollkör ska inte ta hem segern, då jävlar !!! :P
Så ikväll äre mys, äta gott framför tvn som gäller, man har ju inte precis lust med något annat heller ! ;P

Förövrigt älskar ja känslan jag har inom mig just nu ! (Y)


starkare än någonsin

Fredag den trettonde

Jaha, idag är det fredag den trettonde! usch, har verkligen rädsla för sånt där, ifall det ska hända något, så frågan är om man ska våga åka till rättvik ikväll, är grymt pepp på det iaf, ut och träffa lite folk nu när jag äntligen är frisk! återstår bara lite snuva, men det hindrar inte mig!
Får se vad det blir, beror på chauffören!
Nyss ätit en god frukost med mamma iaf, mys! Snart ska jag och Malin ner på simhallen och simma och sola! Sen blire stallet och om jag hinner en lugn springtur för att känna efter lite hur det känns i kroppen! (:

bye !






Torsdag och helg!



Jahapp, då vare torsdag och helg igen, veckorna går så fort, speciellt den här veckan då vi var lediga måndag, tisdag sen onsdag gick jag hem sista lektionen, mådde inge vidare av influensa sprutan.. så blev hemma idag också, kallsvettas och haft feber... och det har kännts som hela huvudet ska explodera, nej usch fy fan!
Men mår mkt bättre nu än vad jag gjorde i morse! Vill bli frisk nu så jag kan träna, ska ju till bruksvallarna nästa vecka med pappa ! :D (Y)
Har inte sett min älskling heller på två dagar eftersom jag inte kan vara i stallet heller nu när jag är sjuk..

Blir kanske rättvik, gymnasiefest i morgon om jag känner mig bättre, annars blire mys och en lugn hemma kväll! får se vad som känns bäst i morn ! (:
Nu ska jag ta mig en varm dusch! bye <3


Tisdag

Jahapp, då vare tisdag igen, som sagt favortidagen på veckan!
Vaknade runt halv elva, sen blev det duscha och sen hotellet och äta lunch med malin, mys! :)
Sen gick vi hem till mig och gjorde hemprovet i ekologi, gick fingemang tror jag! ;) mkt chockad att det blev gjort för en gångs skull, jämt när vi bestämmer något brukar vi alltid hitta på nå annat som är roligare, och det vi tänkt göra blir ogjort, men nu äre gjort, riktigt skönt! :D
Sen blev det stallet och fixa Tuffing och Prick! Nu ska jag äta något, och sen blir det upp till sporthallen på cikrelträning och tömma sig på krafter med Malin och Eve! (Y) Älskar det!
Sen ikväll äre andra avenyn! toppen !

I morgon äre slut på ledigheten och skolan som gäller, drygt.. men går nog fort den här veckan eftersom vi varit lediga måndag och tisdag! bara att bita ihop! :D




love this feeling <3

kärlek



Bästa vän

Vad vore jag utan dig ? Mitt liv skulle ha rasat isär för längesen! Lyckan inom mig att du äntligen är frisk i din hov går inte att beskriva, äntligen får jag sitta på din rygg igen, och så småningom kan vi gallopera på ängar och sen hoppa ! Saknaden efter det har funnits inom mig i ett år nu, för det var ett år sen nu, hemskt att tänka tillbaka på.. tyckte så synd om dig, och om jag ska vara ärlig trodde jag aldrig du skulle klara det, men du är en unik häst, och just därför älskar jag dig, du har en egen vilja och ett stark hjärta min vän, så glad att du kämpade, för utan dig vill jag inte!

Att sitta på din rygg är speciellt, känner just den där lugna,kärleksfulla känslan när jag bara sitter på just din rygg, ingen annan häst får man att känna just den känslan!

Du har lärt mig så mkt, går inte att beskriva allt.. är 4,5 år sen du blev min nu, och innan det hade jag aldrig hoppat över 90 cm, jag var lite smått rädd för hästar, men du fick mig att känna mig lugn och du gav mig ett sånt självförtroende, och redan första vintern jag hade dig hoppa jag 1,35 barbacka ? tänk att vara rädd för att ens hoppa 90 cm med sadeln från en början? går inte beskriva!

Du har gjort mig så stark! och när allt i livet bara varit ett helvete har du lyst upp allt mörker, du har buffat på mig med din mjuka mule när jag varit ledsen och tyckt jag ska rycka upp mig för vi klarar det tsm!

Och alla motgångar har vi också klarat, och vi har uppfyllt det mål vi haft och vi har haft en underbar tid tillsammans hitills, och jag hoppas vi får det en mkt lång tid framöver också, jag ska aldrig svika dig min vän, alltid ska du vara hos mig och jag hos dig! Jag bara älskar din doft,dina fina ögon, din underbara och klockrena personlighet och din talang du har!

Varje gång vi gått in på tävlingsbanan har jag alltid kännt mig så stolt över dig, att just jag har en annorlunda häst, en fjording! Just DU!

Har aldrig tvekat en sekund på dig! Du gör allt för mig och jag kommer alltid göra allt för dig också, om jag så måste offra allt tänker jag göra det! bara det är jag och du!

Älskar dig, går inte att beskriva med ord .. <3


Livet är på topp!



Livet är underbart just nu, jag bara lever livet, är mig själv och skiter i vad andra tycker, och bara gör sånt jag tkr om att göra! (Y)

Hälsomässa Stockholm!

Var en lång dag, vi åkte kvart över 5 .. Men jag tog mig upp iaf, sen bar det av mot stockholm, sov nästan hela vägen vilket var riktigt skönt! :)
När vi till slut var framme, gickv i runt och kolla på allt möjligt, var riktigt roligt och man blev ännu mer inspirerad! och jag kände verkligen då att jag valt rätt linje ! (Y)
Gick på våra föreläsningar, min var väl helt okej, men hade hoppats på att den skulle vara bätttre.. men men
Sen gick vi runt och fyllde i massa enketer och var med i olika lotterier/tävlingar, och testade olika saker, vi blev sminkade också jag,cissi och lisa ! :D
Var också många uppträdande av tex SM i make up, friskis och svettis, planet fittnes, och sen buggtävling och uppvisning! Var en mkt rolig dag trots att vu blev väldigt trötta i slutet, stannade och köpte mat på Madx på hemvägen!
Runt kl 9 var vi hemma, och jag hann se slutet av körslaget, härligt att Team Stefan är i final! + att Leksand spöa skiten ur Mora! (Y) Lyckad dag ! :D

Idag sov jag till kvart över ett var så himla trött, sen blev det stallet, och ikväll får jag se vad som händer.. , är lediga till onsdag, riktigt skönt ! :D

fullt upp

Har haft fullt upp efter skolan idag, våran lektion på idrotten vi hade gick iaf bra, sen handla vi lite mat jag och malin och sen for vi upp på stallet och åt, sen vart det full tupp hela kvällen, först red jag kakan,sen guld, sen longera vi och hade sitsträning på först tuffing sen Piraten, så blev väl klara runt 10 ;) haha ! men jag älskar det, hästar och ridning är en stor del av mitt liv och det är underbart, skulle aldrig klara mig utan det.. Det gör en stark! :)
Nu blir det sängen, helt slut :P  Sen i morgon blir det en lång sovmorgon, sen ett löppass och sen stallet ! :D kvällen blir nog lugn eftersom vi ska åka tidigt till stockholm på lördag!
Natti ! <3




Take my hand and walk with me..

Snön faller ..

Sitter i skolan och jobbar lite med hälsomässan vi ska till på lördag med klassen ! (: Ska typ ta reda på lite fakta om det ämne och förläsning vi valt att gå på, jag har valt "våga säga ja och nej" valde det för att jag själv inte är så bra på att säga nej när jag egentligen inte vill , men för att vara snäll säger man ja iaf, så det blir intressant, blir nog en rolig dag med massa annat tok och skojj också! dock ska vi åka halv 6 på morgonen :S haha men jag ska nog ta mig upp förhoppningsvis ;)
Får ju va lediga sen på måndag och tisdag så då kan jag sova ut :D 
 
Snart helg igen, veckorna går så himla fort, har bara idrott kvar nu av dagen, och då ska vi ha en lektion för Sp1 och vi har hand om varsin del, jag,malin och marie fick själva aktiviteten, men det ska nog gå bra, är väl inte så allvarligt!
Sen blire stallet och rida Tuffing och Kakan, sen funderar jag faktiskt på att ta en springtur, trots att det snöar, jag hoppas verkligen det kommer mer och mer så man äntligen får åka skidor, så trött på att springa,stavgång osv..

Ska man följa sitt eget hjärta eller skita i det och ta hänsyn till vad andra känner?


...

Kan inte sova, sitter och tänker massa.. och jag kom just på att jag är stolt över mig själv? kan man va det?
Istället för att bara skriva allt negativt om mig som många andra gör så tycker jag faktiskt bra om mig själv och är nöjd med den jag är för jag kan inte vara någon annan .. jag är den jag är så äre  bara !
Jag är stolt över alla svåra stunder jag inte trott jag ska klara av men gjort det .. och jag är stolt över det jag presterat i skidor/ridning/skolan och jag är stolt att jag är så stark i min själ och orkar ta smärta efter smärta, och gråta sönder mig men ändå kan jag visa mig glad bland folk och inte låta det gå ut över andra..
Jag ska sluta  klaga på mig själv, hur jag ser ut, kroppsform osv.. jag är bra som jag är ! kanske låter självsäkert att skriva såhär, men jag vill bara bevisa att jag fått tillbaka min självkänsla och det är underbart, jag är tillbaka i verkligeheten igen

Tisdag

Tisdag är favorit dagen på veckan faktiskt! :D Skolan idag var rätt okej.. men längtar redan till jullov, sen blev det stallet och rida bästa, han var superpigg! haha gullefisen min! så kul att se att han är pigg och mår bra !
Sen blev det äntligen cirkelträning, längtat, varit en veckas uppehåll nu ju så det var riktigt kul och härligt att ta ut sig lite ! :D sen blev det hem och ta en varm dusch och sen slå sig ner vid tvn och se på andra avenyn! (Y)
Nu blire sänge, ska till optikern i mora i morn och prova ut mina efterlängtade linser, kommer nog öppna sig en ny värld för mig när jag plötsligt ser allt x) haha ska bli underbart skönt ! :D



Jag längtar, 2 veckor bruksvallarna <3

Tanke efter tanke ..

Måndag och skolan har börjat, var väl en ganska slapp dag iaf .. kom till skolan halv elva för trodde vi börja då, så vi fick vänta till kvart över tolv då vi hade klassråd.. sen blev det idrott och hälsa, hade lite teori och gick igenom projektet, verkade intressant faktiskt, precis mitt ämne, och sånt jag tycker är kul ! :D så den här veckan ser jag fram emot ! (:


Och när det gäller kärlek och ärlighet och vad som är riktig kärlek och inte, det har jag lärt mig nu.
Att älska någon man inte kan få, är lika med att älska någon som inet älskar en tillbaka och att älska någon som bara leker med en och sårar en är bara slöseri med tid av livet! Och man deppar och gräver ner sig totalt... istället ska man tänka på allt possitivt i livet och öppna ögonen för dom underbara killar som finns och älskar en på riktigt, men oftast inser man det när det är försent, man valde fel, och såra han så var rätt ..
Så det gäller att tänka efter, är jag lycklig med han? är han rätt för mig? förtjänar han mig? mår jag bra av han? för det är det kärlek går ut på ... <3

Söndag och skola i morn

Ja då var det söndag och slut på detta höstlov.. blandade känslor, känner mig inte så pepp och motiverad till att plugga och skriva reflektioner osv precis.. :/ Hade setat fint med en vecka till ! :D (Y) men men, bara att bita ihop..
Gårdagen var skapligt rolig, började med att vi var hos amanda och förfesta lite, såg körslaget, sen hem til lappen där det var lite partajj! sen var jag och sofie med kicken,martin,erik,morre och kim typ ... sen blev det sova för vi skulle upp tidigt, sofie följde mig i morse till stallet och tog ut alla hästar och mocka, eftersom jag hade stalltjänst, nu är jag helt slut .. så blir en varm dusch nu, sen mysa ner sig framför tvn och dricka varm shoklad och äta goda mackor, och så småningom sova, så man orkar upp i morgon, har iaf sovmorgon till halv elva så det är skönt! toppen att ha så på måndagar när man är som tröttast :P

Och för övrigt så får jag rida min älskling som vanligt igen, så ska börja sätta igång han lite smått nu ! Love yaaa<3

Söndag och skola i morn

Ja då var det söndag och slut på detta höstlov.. blandade känslor, känner mig inte så pepp och motiverad till att plugga och skriva reflektioner osv precis.. :/ Hade setat fint med en vecka till ! :D (Y) men men, bara att bita ihop..
Gårdagen var skapligt rolig, började med att vi var hos amanda och förfesta lite, såg körslaget, sen hem til lappen där det var lite partajj! sen var jag och sofie med kicken,martin,erik,morre och kim typ ... sen blev det sova för vi skulle upp tidigt, sofie följde mig i morse till stallet och tog ut alla hästar och mocka, eftersom jag hade stalltjänst, nu är jag helt slut .. så blir en varm dusch nu, sen mysa ner sig framför tvn och dricka varm shoklad och äta goda mackor, och så småningom sova, så man orkar upp i morgon, har iaf sovmorgon till halv elva så det är skönt! toppen att ha så på måndagar när man är som tröttast :P

Och för övrigt så får jag rida min älskling som vanligt igen, så ska börja sätta igång han lite smått nu ! Love yaaa<3

RSS 2.0