Besvikelse efter besvikelse

Var ett tag sen jag skrev nu, ska bli bättre, lovar! Men dom senaste dagarna har jag bara behövt bli av med min ilska och irritation, blir så förvånad vad det finns för jävla människor i denna värld?
Hur man nyttar att bete sig och bara leka med folks känslor hit och dit.
Samhället idag börjar ju spåra ur, ingen människa förstår ju snart vad ärlighet och äkta känslor är, det är ju nästan pinsamt.

Känns som man inte kan lita på någon snart, man upptäcker den ena idioten efter den andra.. man upptäcker att de man kallar att vara sina "vänner" går och snackar skit bakom ryggen på en och säger saker vidare man sagt till dem med ett förtroende.
Jag blir så otroligt besviken..
Och endel människor är ju fullständigt dumma i huvudet allvarligt talat, dom leker med ens känslor totalt, först förklarar man hur mycket man tycker om en viss person och "håller på" med den från och till, man får då förhoppningar av den personen och får en tilltro och man litar på den fullt ut och börjar öppna sig och förklara sina känslor, efter ett bra tag får man höra att det som blivit sagt inte betyder ett skit, och att man själv var något offer för att den personen enbart kände sig ensam och behövde någon, och samtidigt hade känslor för någon annan och ville göra den personen svartsjuk genom att använda mig som nån leksak. Nej fy fan säger jag för folk som beter sig på det sättet.

Jag blir så irriterad också när folk ljuger, ljuger en rakt upp i ansiktet, och sedan gör saker i "smyg", jag är inte helt dum liksom! jag inser det mesta ..
Så trött på falska människor, falska blickar, leenden och ja allt, jävla fjoll asså!

Jag har då lärt mig tydligt vilka jag kan lita på och inte lita på, det märks så tydligt! Dom äkta finns verkligen där och ställer upp för en jämt! Vad det än gäller, med stöttande ord och uppmuntran som gör att man får extra krafter och energi  och man orkar ta tag i allt och bita ihop och komma igen.
Jag orkar inte ens vara ledsen över saker längre, skrattar nästan för det är så patetiskt, haha ... suck!

Nej härdan efter ska jag ta paus från allt och bara vara ett tag, bara göra saker som dyker upp just i stunden, jag ska inte tänka alls!
Ska bli så skönt med Påsklov i morgon, och på fredag ska jag tävla med min bästa vän, Min man ! Ska bli så otroligt roligt att få komma på tävlingsbanan igen, och speciellt nu sista året med min trogne vän ska vi visa alla vad vi går gför, finns inget att förlora, det är så underbart att ridsporten finns, det gör allt så mycket lättare, att få spendera tid med så underbara och speciella varelser varje dag.

Sen blire nog en toppen helg också, Cissi kanske följer med ner till skäve på lite partajj och annat skojj!
Sen väntar en hel veckas ledighet, underbart kan jag bara säga! (Y)

people changes



Finns inget bättre än du, bara du!


Jävla hosta och förkylning

Nu äre torsdag ... och blev hemma från skolan idag, hostar som en jävla gris så känner att jag inte klarade av att sitta och hosta i skolan... bleb helt slut efter en lång dag i skolan igår, hade körkortsteori till kvart i sju också. Efter det gick jag och Cissi på promenad, men kom väl inte så långt, följde wille på fyrklövern, sen såg vi andra avenyn!
Idag har jag bara legat hemma och vilat, sen stallet för att ha hästfritids med de små barnen, vi såg film och gjorde våfflor eftersom det är våffeldagen idag! :D mums!

I övrigt så är min Tuffis bäst av allt! Pusssss på han!




,



Every word you say hurt me ..

Onsdag idag, och idag pallrade jag mig upp till skolan trots att jag snorar och hostar som en gris! :S Var hemma igår, men känns som man missar så mkt om man är hemma, känner att det börjar bli för jobbigt nu, vill hem! Orkar fan inte vara sjuk mer, tkr jag snart varit sjuk hela tiden så jag får vara frisk nu...
Men måste vara kvar i skolan till kvart i sju idag, har körkortsteori :/ värsta jobbigt!
Men lär väl överleva.. Vill ha det där körkortet nu! :)  





Rolig helg! (Y)

Då vare söndag igen och skolan i morgon ...
Har haft en jätte rolig helg! I fredags blev det Rättvik på Gymnasifest med Viktor, marcus, Andreas, Fredrik och Cissi! En riktigt rolig kväll ända in i det sista, blev som det blev då, tyvärr...
Men var i övrigt väldigt roligt, träffade gamla skolkompisar från skäve jag inte sett på 2 år, helt otroligt! :)

Sen på lördagen var det bara att pallra sig upp efter 2 timmars sömn och lite halvfull fortfarande x) haha men det gick bra iaf, hade stalltjänst sen 2 ridpass eftersom det varit tränings kick off med alla ridbrudar inför tävlingssäsongen hela helgen, och idasg blev det ett dressyr pass först sen pay and jump, har gått jätte bra med Guld hela helgen, men dock sämre idag, ramla av och slog i svanskotan och högra skinkan, kan fan inte gå eller sitta,  usch usch .
Men gick kanon med min älskade vän tuffis, så glad att du finns, ingen annan får mig att känna mig så trygg! <3

Nu på kvällen har jag bara tagit det lungt, kollat på film med lillasyster, mys! Och nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag tar mig upp i morgon! God natt och pussss på er!



Du är allt min vän


Torsdag

Känner mig skapligt utvilad idag faktist, var helt slut igår att jag till och med somna på lektioner med dataväskan som kudde x) haha men djup sömn fick jag trots allt, riktigt skönt!
Jag la mig dessutom tidigt igår och somnade direkt efter andra aveyn, inte blivit väckt av mobilen som jag alltid brukar bli, trots att jag hade massa sms och missade samtal idag när jag vakna, så himla skönt att somna direkt man lägger sig och sen sova tills klockan ringer på morgonen, nog för att man just då bara har lust att kasta telefonen i väggen, men men skolan lär skötas ..

Vi håller på med Projektet om alternativmedicin och jag och Camilla har precis gjort klar våran presentation om Zonterapi. Nu försöker jag göra min sammanfattning om filmen vi sett om just Zonterapi, men den ska vara på engelska och eftersom det inte är mitt favoritämne precis så går det lite segt. Allt annat är så mycket roligare, kolla runt på lite bloggar och kolla på kläder på nätet .. haha egentligen är det tur att facebook är blockat för då hade man inte fått minsta lilla gjort :P

I övrigt så känner jag att allting börjar ordna upp sig för mig, har upptäckt att det finns så mycket människor som faktiskt bryr sig om mig och vill att jag ska vara glad!
Du börjar mer och mer försvinna ur min vardag och tankar vilket jag känner att jag mår mycket bättre av, så jag har lyckats med att bita ihop och vara stark, man ska inte ta massa skti man inte förtjänar! :)

Just nu sitter jag och kollar ut genom fönstret ut mot skolgården, fy fan vilken tråkig skolgård egentligen? Helt folkdött, ingenting att göra?
Tycker denna skola är så himla tråkig och fantasilös, ingen lärare är intresserad av att göra nå roliga friluftsdagar eller nå roliga aktiviteter, vi har knappt nå raster, bara sitter i samma klassrum och gör samma sak varje dag med sin klass?
Vill dom inte att gemenskapen på skolan ska bli bra?
Jag vill då iaf snacka och umgås med andra kompisar man har i andra klasser, och det gör ju liksom att man har roligare i skolan också..
Man kan ju iaf ha projekt tillsammans med andra klasser för att göra det roligare, men inte ens det orkar dom bry sig om, men om dom vill vi ska tröttna totalt så visst .. :P
Känner att jag hade vela göra nå galet i skolan nån dag som fick alla att bli helt chockade, så det händer nått för fan .. hahah!
Vi har ju våra planer! ;) höhöhö! Kommer bli king! :D

Livet är en dröm och det är upp till dig att göra drömmarna sanna..


Söndag

Söndag igen vilket betyder skola i morgon troligtvis om jag känner mig bättre ! :/ Men känns som man missar så himla mkt bara om man är hemma ..suck!

Vart en trevlig kväll igår iaf tillslut, for hem till Eve och höll henne sällskap eftersom hon också är sjuk, vi kolla Melodifestivalen och åt mkt gott! Tur vi sjuklingar kan hålla varandra sällskap så man slipper vara helt uttråkad! ;)

Idag blev det en sovmorgon, kolla skidor på tv sen for jag till stallet och red Guld med Linnea och Wilma en sväng, sen skotta vi fram vagnen så snart blire turer till Östäng vill jag lova! :)

Efter det så snickra jag, eve och Linnea hage, skönt att ha det gjort!

Nu ligger jag i sängen med ett täcke över mig och håller på att frysa ihjäl. funderar på om det är febern som spökar!
Ska nog borsta tänderna och lägga mig för dagen, trots att klockan bara är sju, men jag vill bli frisk någon gång!
Så jag kan ha roligt och leva mitt liv, slippa sitta inne och deppa ihjäl sig..

DANSBANDSVECKAN 2010

Jag längtar så otroligt till v 29!


Söndag 18/7, kl. 21.00-02.00
Hedins Jenny Saléns
GULDKLAVEN
Casanovas Date
Mal. Dragspelsklubb* The Playtones
Vagabond Face 84
GULDKLAVEN presenteras för 11:e gången av danstidningen Får Jag Lov, Sveriges Radio P4 och
Svenska Dansbandsveckan.



Måndag 19/7 kl. 20.00-01.00
Flamingo Streaplers
Torleifs Erik Lihms
Arvingarna Kindbergs
Bälgtrökken* Zekes
Highlights Thor Görans

Tisdag 20/7 kl. 20.00-01.00
Micke Ahlgrens Chiquita
Sten & Stanley Matz Bladhs
Jannez Perikles
Starkens* Sounders
Gamblers Divine

Onsdag 21/7 kl. 20.00-01.00
Jontez Kandis
Lasse Stefanz Anne Nørdsti
Titanix Scotts
Malungs Spelmanslag* Sunrise
Martinez San Marino med Linda

Torsdag 22/7 kl. 20.00-01.00
Schytts Mats Bergmans
Drifters Larz Kristerz
Barbados Bhonus
Bröderna Lindkvist* Stensons
Expanders Mickeys

Fredag  23/7 kl. 20.00-02.00
Cavalkad Bengt Hennings
Fernandoz Black Jack
Shake Wahlströms
Skarvarna* Donnez
Svänzons                           Nizeguys

Lördag 24/7 kl. 20.00-02.00
Clas Lövgrens Wizex
Sannex CC & Lee
Blender Zlips
Dalapolisens spelmän* Nordins
Nova Contrazt
Kl. 18.00 Välkomstdrink i entrén så långt lagret räcker.
Kl. 24.00 Musikfyrverkeri på natthimlen!

Glädje!

Slänger upp lite bilder som jag blir väldigt glad av! :D


Galen kväll!

Rock´n Roll!










,

livet är för kort för att slarvas bort. älska de människor som behandlar dig väl. välj bort de som inte gör det. tro på att det finns en orsak till allt som sker. om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. om det ändrar ditt liv, så låt det ske. ingen har sagt att livet ska vara lätt.

Detta citat ska jag följa nu hela livet, jag ska välja bort de människor som inte behandlar mig väl direkt, även fast man hoppas de ska kunna ändra sig så går det aldrig, dom kan aldrig förändra sig, så äre bara...
Är så himla förbannad på hur jag blivit behandlad av dig, och jag skäms att säga att jag varit riktigt kär i dig! Hur fan kan jag älska en sån feg, känslokall och dumt as som dig!!!???

Kan säga att det här var sista gången du såra mig det kan jag lova! Så kom inte och tyck synd om dig själv sen och beklaga dig för hos mig har du inget mer att hämta!
Jag trodde du var bättre än så, men var väl bara vad jag inbillade mig och hoppades för jag älskade dig så mkt! Men nu ska det här få ett slut, klarar inte av att må så dåligt mer. Och du är inte värd att få förstöra för mig mer, så därför tänker jag bara ta livet med en klackspark och ha världens bästa sommar, jag ska ta det där jävla körkortet och åka och glida runt och bara vara happy!
Ska bara skratta och inte ta allt så seriöst i livet...
Visst endel stunder kommer jag vara ledsen det vet jag, men man får vara ledsen ibland för ingen har sagt att livet ska vara lätt..

Men i stort sett ska jag bara må bra, för det är mitt liv och det ska jag leva, inget någon annan ska få förstöra vilket jag accepterat innan...
jag ska visa dig vilken jävla toppen bra tjej du gick miste om, hur stark och glad jag kan vara utan diiig, du kan knulla och flörta med hur mycket tjejer du vill om det är det du vill och du är ju så "cool" då. Ärligt talat jag kommer inte bry mig om dig eller vad du gör längre!
På måndag startar jag mitt nya liv, ska vara den starka johanna som klarar allt och jämt är glad och bara tar allt med en klackspark! Nu jävlar!

Så glad att jag insett allt det här, så nu ska jag vara glad och bara göra allt roligt jag velat göra, få se hur länge det håller, men inte tänker jag ge upp i första taget!

Du finns inte i mitt liv längre, idiot!
Du är borta helt enkelt, raderat allt som har med dig att göra.. facebook, bdb, msn, mobilnr och bilder

You are out of my life ..

Out of my life

Raderat dig överallt! Känner mig så jävla sviken, förbannad och ledsen...

over and out.


 

 Nu tar vi ingen mer skit! Mitt liv är mitt, och det ska jag leva!


LADY GAGA



LADY GAGA GLOBEN 8 MAJ!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Bokat biljetter nu med Snyggaste Robert babe och Millaaaaaa! :D
AWESOME!
Kommer bli grymt, en hel helg i stockholm med konsert, party och shopping!

LÄNGTAAAAR!

Halsflusss :(

Var upp till sjukstugan igår och det visade sig att jag åkt på halsfluss, så typiskt, jävla mandlar! Har alltid problem med dom.. men doktorn sa att om jag inte blir bättre av den här behandlingen ska jag få operera bort dem, vilket jag velat hela tiden!!

Helgen blir lugn och bara vila upp sig, rätt skönt! 

Onsdag

Igår blev det att träffa bästa Sara och Emelie, blev en promenad och sen hem till wille och spela kort och annat bus med han, Jimmy och Christoffer!
Var nog första gången på en vecka som jag verkligen skrattade!
tack för en bra dag och allt stöttande, ni är riktigt bra! <3

Idag har det varit riktigt jobbigt i skolan, redan när jag gick upp kände jag huvudverken och ont i dom där jävla halsmandlarna :S
Men jag pallrade mig till skolan, haft svenska med Per hela dagen, seriöst, fattar inte mkt av det vi håller på med eller vad den flummiga gubben snackar om, haha!

jag kände bara att jag ville gå hem hela dagen, men jag höll ut till kl 3 sen gick jag hem, hoppade över körkortsteorin, kände verkligen inte att jag orkade, även fast jag hade vela gå dit.. gick hem och sov nån timme ist, riktigt skönt!

Nu ska jag sova se om jag mår nå bättre i morgon, men som jag känner mig nu blir jag nog hemma, men hoppas såklart att jag mår bättre, för vill/orkar inte missa massa i skolan, det är nog mkt iaf ..

Och det bästa med den här dagen är att jag äntligen skrivit in mig på körskola, Mora trafikskola blev det, och första körlektionen blir redan på tisdag! :D Great! Så underbart att komma igång med körkortet, för det ska jag bara ha!

nattiii!


.



livet är för kort för att slarvas bort. älska de människor som behandlar dig väl. välj bort de som inte gör det. tro på att det finns en orsak till allt som sker. om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. om det ändrar ditt liv, så låt det ske. ingen har sagt att livet ska vara lätt.


Sista dagen på lovet idag! " /
Tog en sovmorgon till 10 sen åkte jag till Stallet och fixa allt för min älskling skulle bli skodd, så nu är han fin i fötterna och har fått nya skor! :)
Nu ska jag chilla och ta det lite lungt bara, sen senare blir det en lång promenad med Sara och Emelie och efter det te & mys! Ni är bra ni flickor!

Måndag

Skönt att vara ledig idag och i morgon, idag blev det en rejäl sovmorgon, helt slut efter helgen! :P
Sen blev det att följa Eve och Nea till Mora för Nea skulle till tandläkaren så jag och Eve åkte runt i mora och ragga och spela högmusik så det vibrera och dunka i hela hennes party ford xD HAHAH, riktigt roligt!

Sen hämta vi Nea och for och fika på kaffestugan, mums! (Y)

Sen nu på kvällen blev det en hopplektion, och det gick super bra, glädjer mig så att min älskling som börjar bli i åren nu ändå är så pigg och hoppglad som han är just nu! Du gör mig glad mitt i allt helvete... Tur du finns! <3

Ska faktiskt försöka gå och lägga mig snart tror jag fast jag är ledig i morgon, men vore skönt att gå upp i tid iaf och få något gjort, en skidtur skulle vara skönt! :)
Får se vad det blirm nått vettigt ska jag då göra, är ju sista dagen på lovet! :(
Vill inte till skolan, jobbigt bara, jobbiga tankar ....



Utan dig hade det inte gått! Bästa vän <3


,

Röker du ? nej, bara feströker någon gång ibland (:
Snusar du ? Jao, det händer rätt ofta :P
Skolkar du ? nej
Gör du frukosten själv ? Ja
Har du suttit i rätten ? Nej
Har du slagit ner någon ?  haha. faktiskt
Har du pussat någon av samma kön ? jao
Har du varit på strippklubb ? Nej
Vad gör du när du blöder näsblod ? Aldrig gjort det (:
När grät du senast ? I fredags...
Vem kan du prata om allt med ? Ett fåtal, men ni vet vilka ni är! <3
Har du solglasögon ? på sommarN
Skriv en mening på engelska ? my name is Johanna, höhö
Vem pussade du senast ? ja du (; höhö
Vem kramade du senast ? Jeppe
vem sov du hos senast? Linnea
vem sov hos dig senast? Lina
Vad är din högsta önskan just nu ? Du & Jag  
Vad heter den hårspray du använder? Klippotekets
Vilken färg har du på tröjan du har på dig ?
 Svart och guldig
Har du string på dig just nu ?  nej
Känner du någon som heter Nicklas ? aaa
Har du bärbar data ? jajamen
Är du blyg ? hahahhahahah aa, jätte :P nejdå inte det minsta :D
Vad tänker du på just nu ? En hel del ...

VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?
Mage,ben eller armar? mage (A) hehehe
Bruna,blå eller gröna ögon ? det spelar ingen roll :)
Långt eller kort hår ? inte för långt bah.
Charmig eller rolig ? båda, att en kille är rolig är det viktigaste!
Röker eller snusar ? inget av dom :(
Vad kollar du först in på det motsatta könet ? stilen, håret, ögonen typ
Hur stor betydelse har kläderna ?rätt stor eftersom jag älskar killar med fin stil :)


HAR DU
Stått på scen ? aoo
Varit med om en bilolycka ? nej
Klättrat på berg ? hahhaha nej


ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt ? varmt, men mysigt när det är kalllt och man e med en kille (A)
Blått eller rött ? blått :D
Regn eller snö ? snööö
Ull eller bomull ? bomull
Rosor eller tusensköna ? rosor :)
Vår eller höst ? vår
Historia eller vetenskap ? historia
Matte eller engelska ? inget utav det :S


ÖVRIGT
Svär du för mycket ?
Ibland kanske
Vilken låt lyssnar du på just nu ? Falling down
Hur är vädret just nu ? mulet och + grader
Vart skulle du vilja åka ? thailand, right now.
Vill du ha barn ? Det vet jag inte än
Isf vad skulle dom heta ? jag vet inte


SENASTE SOM DU
Träffade?  Lina
Pratade i telefon med ? Mamma



I try to be strong ..


Falling down

Jobbig kväll/natt, otroligt jobbig, hade väldigt svårt att somna, men ju mer det sved av allla tårar i ansiktet, ju tröttare blev jag också, så tillslut somna jag, efter att ha hört massa hårda och dumma ord som kändes i hela skälen.
Vet inte vad det är med mig just nu, börjar gråta för minsta lilla motgång och konstiga drömmar, kan liksom vakna av mig själv av att jag ligger och bara skriker och är helt svettig, i alla drömmer tar dom dig från mig, och att jag aldrig mer kommer få se dig, dom tankarna är så jävla hemska, vill bara få bort alla drömmar, kan jag inte få drömma lyckligt?
Allt i mitt liv är som menat att det ska gå åt helvete, till och med i mina egna drömmar och fantasi?
Jag kommer aldrig kunna gå vidare i livet utan dig, du är det enda som kan få mig glad igen, och det är inte bara en känsla jag har utan något jag verkligen vet nu... I ett och ett halvt år har jag flera gånger om försökt glömma dig och bara gå vidare på egen hand och gå min egen värld, men ända sen första gången vi träffades har det satt sig i mitt inre, och varje gång jag försöker gå åt andra hållet skriker hjärtat att jag ska gå samma väg som du.. det är helt omöjligt helt enkelt.
Jag har haft en hel del killar på g och jag har liksom trott att jag äntligen har träffat nån annan, nån bättre, men jag klarar det inte, det enda jag tänker på är dig och att du är något extra som får mig att känna mig kär på riktigt därför har jag också gett upp hoppet om att försöka hitta nån annan, för den rätta har jag redan träffat, för du är den som är rätt för mig fast jag kanske inte hade velat att du skulle va det, men det är bara så, thats it.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, och det gör mig galen, jag blir helt konstigt psykiskt, kan varken tänka eller göra något.
Det enda jag behöver i den här jävla världen är DU. ska det vara så svårt?
Och liksom när någon frågar hur man mår, vad ska man svara? Ska man säga som det är att jag mår skit och  allt är ett helvete, eller ska man ljuga och låtsas som ingenting så de andra slipper oroa sig?
Jag vet varken ut eller in längre... tycker allt bara kan ta sig nånstans.
Mitt självförtroende jag ett tag hade fått tillbaka är helt nere på 0 igen, finns inget av det kvar!

Känner bara att jag hade vela isolera in mig själv och bara vara för mig själv,slippa allt, alla frågor och tankar ..

Sorry för mina jävla emo depp texter, men det är fortfarande frivilligt att läsa, och jag känner att jag kan bara inte låtsas som om allt är bra när det inte är det ...



Besviken ..

Vet faktiskt inte vart jag ska börja med allt... denna dag har varit så fruktansvärt jobbig, nästan ändra från jag vakna..Känns som vad jag än gör så blir det fel? Äre sånt fel på mig? Och vad är felet, är jag för tjock,ful,komplicerad,dryg eller för snäll? Undrar varje dag varför just jag aldrig får vara glad mer än en kort stund, då livet bara känns underbart och det går lätt att andas, man bara njuter liksom.. och det här är ingen tycka-synd-om-mig text, frivilligt att läsa, jag skriver bara av mig hur jag enbart känner, för kanske finns det nån mer än jag som känner samma?

Jag blir galen på folk som kläcker ur sig att dom älskar någon som knappt känner, jag menar hur mkt menar dom i det de säger då? ÄLSKA är ett väldigt starkt ord som man absolut inte ska missbruka!
Jag själv har ofta lätt för att falla om nån kille råkar säga att jag är fin och massa, jag faller för minsta lilla fina ord jag får höra, och det är för jag har så himla dåligt självförtroende oftast..
Jag föreställer mig att allt är så jävla bra och jag släpper han inpå mig och mitt liv och sedan blir det bara kaos av alltihop..
Jag känner att jag bara hade vela prata med någon, vräka ur mig allt jag känner och tycker och alla funderingar jag har utan att behöva tänka om jag säger något fel eller dumt, utan bara slänga ur sig allt, tömma ifrån sig allt så man kan börja på nytt... men det här med att "det fixar sig alltid" och "du klarar det ", inget av det hjälper, försöker tänka på alla stöttande ord när jag är ledsen, men tårarna blir bara fler och fler och rinner fortare och fortare, tänker på allt man gått igenom som liten och fram till nu, det är förjävligt, och hur fan har jag orkat?

Och ordet "kärlek" vad fan betyder det? Nått påhitt som folk tror man bara måste ha för att bli lyckligare, jag själv har inte märkt det, fucking jävla ord, kärlek kan ta sig nånstans, och jag förstår er som har det underbart bra med den ni älskar att ni tkr jag är dum i huve som säger så, men jag har aldrig själv fått uppleva den känslan, men lär väl inse sen vad det jävla fucking ordet betyder...

Men jag tänker såhär också, får jag inte dela min kärlek med just DIG så kan jag vara utan! bara med dig det är på riktigt, och ingen kan säga nått annat! Även fast du har behandlat mig som en påse skit och du är ett jävla as så har jag aldrig kännt någon sån stark känsla och uppoffring för någpn som du, och det är bara nått jag måste accpetera vare sig jag vill eller inte..
Vill inte ens tänka tanken att skolan börjar på onsdag, hur fan ska jag kunna koncentrera mig, låtsas som ingenting hänt? lycka till säger jag bara, jag vill bara vara ensam, inte se eller prata med någon, bara vara ensam, och att då gå till skolan och se massa folk och lärare som säger vad man ska göra, kommer verkligen inte palla det...

Nej nu orkar jag inte skriva mer, fick lov att skriva av mig lite bara för att kunna sova, God natt!




falling down ..

Sjukt vad tiden går fort!

Satt precis och kolla igenom min kalender och såg att det är ca 30 dagar kvar bara som vi är i skolan den här terminen! :O Sen äre en vintervecka, en vecka i Ungern och sen 3 veckor Praktik! Inte alls mycket kvar ju, sjukt!
Men så himlaaaa skööönt, för så skoltrött som jag varit nu i 2:an har jag aldrig varit, ingen motivation alls, bara velat ha roligt och busat i skolan, men det funkar ju tyvärr inte ..

Nej sommarlov ska bli härligt, inleder det med en resa till Turkiet så kan ju inte bli bättre, sen i 3:an ska jag försöka komma tillbaka till som en ny människa, verkligen skärpa mig! får väl se om jag lyckas! :D
Men ska även bita ihop nu sista tiden det här året... allt är inte roligt här i livet så äre bara ..

Aja nog pratat om det! (:
Idag äre finväder igen, man blir så glad när man vaknar av att solen lyser in genom fönstret, äntligen vår liksom!
Idag ska jag bara chilla, ut och leka i snön lite, sen ikväll blire skidträning i Hedemora med Emelie, och sen hem till Linnea och ha myskväll, sen sova där! Ska bli jätte mysigt och roligt eftersom vi inte sett varandra på väldigt länge nu!


Onsdag


Skid systrarna

En mkt härlig dag har det varit, sov till ungefär kl 10 sen åkte jag,pappa och Nea till Tryllämnet och åkte därifrån och till långshyttan och vände, var ute i över 2 timmar så blev väl en runda på ca 2 mil! :D riktigt jobbigt men mådde så jäkla fint efteråt!

Sen åkte vi in och handla tacos och lagade det, mums! Jag och Nea hade även köpt ansiktsmask så vi har gjort det, nu inväntar vi andra avenyn! :D (Y)


Saknade vän



Mycket gammal bild, men den säger så mycket! Vilka vänner vi va, helt sjukt, bästa vänner. Vi var VARJE dag och gjorde allt tillsammans!  Sjukt att man kan glida isär så fort och att allt bara försvann, men vi kan fortfarande leva på alla våra minnen tsm! Sjuka som underbara!

Jag saknar dig min vän oerhört mycket ska du veta .

Mycket snö???

Sjukt mycket snö här nere, mycket mer än hemma i älvdalen... men härligt att det har blivit varmare och att solen kommit fram, hoppas snön smälter fort nu!









.



Har klurat ut lite hur jag vill ha mitt hår just nu iaf, ska behålla det ljusa tills efter sommaren iaf, men hade vela ha lite mörkare slingor för att få en mer naturlig färg än knall blont.. så trött på det, hade tänkt mig nått i den stilen som hon på bilderna?
Tyckte det var en grymt fin färg!

I give you my hand




you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny


Eve 20 år! :D

I lördags blev det fest, vi hade ordnat en överraskningsfest för eve som hon inte hade en aning om, blåst som hon är, för vi har smygit med det i en hel vecka :P hahah!
Blev först hem till eve och förfesta och hon bjöd på vin och god mat, sen blev vi hämtade och skulle åka och bowla, TRODDE EVE! Vid östäng fick hon en ögonbindel på sig och hon fattade absolut ingenting, väl framme i västäng och gått in i lokalen tog vi av hon bindeln och alla började sjunga och hon var helt chockad, haha! Vart en grym och lyckad kväll, inte dansat så mkt på länge tror jag x) Jag hoppas alla som var där hade det trevligt och speciellt eve, för vi gjorde det för din skull och för att vi vill visa hur mkt du betyder för oss och hur mkt vi älskar dig!

Lite bilder från början av kvällen hos eve, sen glömde jag helt bort att ta kort, tyvärr :/



Bjuder på oss själva x) haha


Fylle grisar


Jag och syster


20 åringen bjuder på en pose , mohaha


Mumma


Ida och Nea


Linnea


Jag och ida


RSS 2.0