around the world

Torsdag och snart äre helg, ska bli så sköönt, är helt slut efter den här veckan, konbana igår och halkbana idag gick iaf bra! :) var jätte roligt med halkbanan! hahah (Y)

Nu ska jag läsa igenom lite till nationellt prov i morgon i svenska, drygt att man lär till skolan i morn, sen blir det iaf att åka till stallet och bli där hela kvällen och fixa och dona till tävlingen på lördag, gymnasie DM i vansbro! Är sjukt taggad, och dessutom har det röda nya shabraket och huvan kommit från Hööks! Blir toppen! :D

Sen på lördag kväll blire nog partajj, var ett tag sen nu så är på tiden, man kanske mår lite bättre utav det! Hoppas det :)

Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek, medan kvinnan vill vara en mans sista äventyr.


Allt ni säger gör mig så förvirrad och jag vet inte alls vad jag ska göra, jag vet vad jag vill, men ändå inte... :(

Bit ihop och kom igen

Tisdag idag, inte skrivit sen i lördags, men i söndags tävla jag Guld, blev en felfri och han kändes jätte fin och ingen av oss tveka det minsta! Känns bra eftersom vi ska tävla lag! :)
Igår skulle vi åkt till Ungern igen, det andra försöket men även denna gång blev det inställt, vi hann till blybergsvilan innan dom ringde och sa det! ;P
Men men, då hinner jag med massa annat denna vecka, igår åkte jag till Mora och hade körlektion, gick jätte bra!
Sen på kvällen blev det ridlektion på Guldet!
Idag blev det skolan på förmiddagen, gjorde klart en rest (Y) Sen blev det Mora på riskettan, känns skönt att ha kommit igång bra med körkortet, nära nu ju! :)
Snart ska jag till stallet, sen blir det hem till Robert med Milla och planera våran resa till stockholm och lady gaga, kommer bli grymt tror jag! :D (Y)

I morgon blir det skolan på förmiddagen, sen mora och ha konbana för att sedan på torsdag åka till falun och ha halkbana! Det ser jag fram emot! :D (Y)









Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Ändrade planer

Skulle ju åka till Ungern i fredags, men så blev det inte, tack vare vulkanutbrottet på Island så var alla flyg inställda hela helgen, så vi kanske åker på måndag om det går! :)

Så istället blev att att vara hemma och tävla, Tävlat min lilla snuffe idag, han skötte sig som vanligt jätte bra, min lilla klippa som alltid ställer upp för mig, det gör mig så oerhört glad! :D
Lätt D: felfri
Lätt C: 4 fel i fas 1

I morgon blir det även att tävla Guld, ska hoppa en runda på 80 eller 90 cm och se först hur det känns, med tanke på att jag inte tävlat han sen förra sommaren och jag har varit väldigt osäker, om det går bra så blir det en start i 1 m också, så får hoppas det går bra, ska göra mitt bästa och inte ge upp! :)



Älskade vänner



Ni är allt och lite till! <3


Fullt upp

Fullt upp är det just nu .. skönt att denna vecka i skolan snart är slut, typ haft matte hela dagarna, usch, orkar det inte, man blir helt snurrig i huvudet av det och orkar inte alls tänka i slutet av dagen! :P
Varit rätt jobbigt också med tanke på att jag varit så tveksam till att åka till Ungern på fredag, men har inget val så lär väl göra det bästa av situationen och hoppas det blir en rolig resa, blir borta en vecka!
Tråkigt att man missar hemmatävlingarn som är i helgen bara, men men så äre ..

I morn blire kläppen med alla på samhäll, slalom och pulkaåkning! Hoppas på en strålande dag! (Y)

Efter det blir det stallet och fixa allt och säga hej då till min älskling och sen packa det sista till fredag då vi åker!

Nu ska jag sova så jag orkar upp! Nattiii pussssss

det känns så rätt med dig, men ändå inte ..


Söndag

vaknade runt halv 5 och kunde inte sova, kände mig jätte pigg, men lyckades sova lite till så gick upp halv sju, sen for jag till stallet och släppte ut hästarna och fixade klubbstallet!
Varit där hela dagen, flummat runt lite och åkte till östäng med Malin och Linnea för att köpa första glassen på östäng för i år! Mums! :D (Y)

Har även ridit mina älsklingar, Guld och Tuffing! så glad att jag har dom, stallet och alla vännerna, vad fan skulle jag ta mig till annars? Ni gör mitt liv så mycket lättare, och det är i stallet jag är som lyckligast!
När jag är där kopplar jag bort allt, tänker inte ens tanken "killar"! Så jävla härligt!
Tänker köra mitt eget race nu och skita i folk som inte tkr om mig för den jag är och inte behandlar mig väl.
Klarar mig så bra med det jag har! :)

I morgon äre skola, orkar egentligen inte, palla se patetiska människor, nej usch! Men är ju snart sommarlov så bara att kämpa på! :)
Ska äta nått nu sen bädda ner mig i sängen och försöka sova så man är lite pigg i morn iaf! :)

Nattiii!


Lördag

Igår blev det en promenad med Syster när jag vaknat, gick upp till stallet och körde tuffis en sväng och fixa allt, sen gick vi hem igen, åt pannkakor! (Y)

På kvällen blev det mys, såg talang och åt Tacos med mamma,per,mormor,Nea och Lina! :)

Senare blev det lite hastigt att vi åkte på fest i Lima! Viktor och Markus hämtade oss, hahah kan inget annat än att säga att kvällen var helt galen och sjuk! hahah, tack för kvällen flickor! x)
Kom väl hem runt 4 i morse, så blev att sova hela förmiddagen innan jag for till stallet och Red Guld, sen blev det en körtur med Tuffisen, Nea och Lina, mkt roligt och fint väder! (Y)

Nu har vi nyss ätit ost och skink paj, nu blire bara mys vid tvn innan jag ska sova, stalltjänst i morgon så ska upp runt 7!

Byeeee! :)


Torsdag

Gick upp tidigt i morse! for till stallet halv 9 och red en sväng med Milla och Malin, skoj skoj! Skönt att vara klar i stallet såhär tidigt!
Efter det åkte jag hem och åt och nu har jag nyss varit hos tandläkaren, som tur var gick det bra, inga hål eller nått! (Y) Duktig jag är (a) Är jämt rädd när jag ska gå dit :P

Nu ska jag fixa mig lite, sen blir det Mora till optikern, återkoll med hur det går med linserna.
Malin E och Milla åker med till mora också! :)
Hoppas på ett besök på kaffestugan! :D

+ att jag ska övningsköra, måste säga att det går riktigt bra nu! (Y)

Senare ikväll ska jag hem till min fru och plugga, äta god mat, se film, mysa & prata, mycket välbehövligt :) <3

Onsdag

Gick upp runt sju för skulle duscha och packa i det sista, tåget hem till dalen gick kl 9, när jag kom hem städa jag och packa ur allt! Sen blev det att träffa Frida äntligen!
Blev först en promenad till stallet, körde en tur med tuff, sen testa frida att rida han lite också, så sött! ;) hihih
Efter det mocka jag och fixa allt, sen for vi hem till mig och snacka och chilla lite innan hon for hem.
Var jätte roligt att träffa dig gumman, vi är väldigt lika och förstår varandra hur vi känner!
Kommer sakna dig faktiskt, hoppas på att ses snart igen!
Du är riktigt bra bruden! <3

Nu ska jag snart mysa ner mig i soffan och kolla andra avenyn, sen kommer Pernilla till dalen så ska träffa henne ikväll också! :D Jätte längesen verkligen! <3



sötaste Frida och Tuffing

Tisdag

Vaknade upp hos farmor i morse, blev att äta frasif våfflor med sylt och grädde till frukost, mums!
Sen åkte jag hem till Martina för att umgås med henne och Lina, mycket roligt och efterlängtat!
Vi laga mat, spela kort, såg på tv och snacka massa! Tack för det flickor! <3

Efter det blev det att åka hem, och nu på kvällen beställde vi pizza, och sitter och lyssnar på sportradion just nu och håller tummarna för Leksand att dom ska vinna ikväll! Står 2-2 just nu, så jävla viktigt att dom vinner ikväll! Gött att Rögle ligger under också mot aik! (Y)

Ska snart börja packa i lite, blir hemfärd till dalen i morgon bitti, ska träffa Frida som jag längtat att få träffa så länge nu! :D Ska bli jätte roligt, vi tänkte ta en körtur med tuffis om det är fint väder, sen ska även Fridis rida han(Y)  Pusss på det asså!


Martina & Lina <3


Måndag

Har varit en jätte rolig dag! Blev en ridtur med Bästa och saknade Linnea i Hanåker på förmiddagen, sen for vi hem och duscha och åt. Sen blev det ut till hennes pappa och fika för hans sambo Lena fyllde år idag så blev tårta, mums!
Efter det åkte vi och hälsa på Nils ett tag innan vi for vidare till Bisbergshyttan hem till Steven och åt tacos, mkt gott! :)
Nu är jag i Långshyttan hemma hos farmor och farfar, blir kvar här inatt, inte så ofta man träffar dom! :)

Blir att åka hem på onsdag ist för i morn så jag hoppas på att kunna träffa Frida på onsdag ist innan hon åker hem på torsdag! <3

Blir att träffa Lina och Martina en sväng i morgon, var verkligen inte igår, så ska bli jätte roligt!


i övrigt så mår jag fan jävligt bra just nu! :D
Byeeeeeeeeeeeee

Party!

tog tåget ner vid halv elva till pappa i skäve, blev att äta påskmat innan jag for vidare hem till linn för lite fix inför kvällen! Sen när vi var klara blev det att åka in till Hedemora för lite förfest, och sen senare på kvällen vidare till långshyttan på 18 års fest i folkets hus!
Var en riktigt rolig kväll om man bortser från allt slasmål och tjaffs.. att det alltid ska bli så!
Men annars var kvällen toppen och super roligt att träffa folk man inte sett på så länge! :D

Lite bilder från förfesten!



Tävling i Orsa

Gick upp 06:00 idag och for till stallet sen för att lasta in allt och göra i ordning min plutt för att sedan bege oss till Orsa, hade Prick med oss så det gick kanon att åka transport! (:
Lätt d: felfri
Lätt c: 4 fel i fas 1

Är supernöjd med min dag, min pluttis skötte sig jätte bra, och han har verkligen kvar sin hoppglädje fast han snart är 20 år!
Jag är så stolt över dig min vän! var underbart att få sitta på din rygg och gå in på tävlingsbanan! Jag riktigt njöt, var lycklig och du får mig att känna mig speciell!

När jag kom hem blev det att plocka ur allt, sen rida Guld! (:
Nu har vi ätit påskmat, och resten av kvällen blir det bara mys vid tvn och lite godis! (Y)

Och i morgon åker jag till skäve, blir där till onsdag! Och i morn blire party med mycket bra och saknade flickor! :D

*


världsklass


Wildis


Lycka! Milket minne


ett antal år sen, jag och kusin en härlig sommardag!


jag och frugan för 3 år sedan


underbara lillasyster


oslagbar kväll! Me like

PÅSKLOV!!

Äntligen Påsklov! :D Blev en kort dag idag, gick till skolan och hade läxförhör sen fick vi sluta, så har uträtt lite ärenden och städat här hemma! :) Blir stallet om ett tag och rida,putsa, duscha häst och packa i allt til tävling i morgon med min tuffis, blir lätt d lätt c i Orsa!
Är pepp som fan! Ska bli så roligt att få tävla på min bäste vän, vårat sista tävlingsår eftersom det är mitt sista ponny år och han börjar bli i åren, 20 år fyller han i maj, det kan man inte tro just nu, så pigg som han är, haha! :D

I övrigt så är jag konstigt nog glad och mår ganska bra trots allt kaos som händer just nu .. orkar liksom inte bry mig helt enkelt...

När du kysst mig så är jag som en ny människa, jag älskar det ..


RSS 2.0