...

Veckan i Malung var toppen, och mkt galen ! haha ! men absolut det roligaste på länge ! :D
Snacka om att man var trött när man kom hem, fick äntligen träffa min tuffis !  Sen träffade jag även jona en sväng på kvällen ! :)

Igår vart det glass med eve och linnea, sen ragga vi runt lite  ! :)
Sen på kvällen träffa jag Annie också , mkt roligt, du har varit saknad ! <3
 Och idag blire nog att träffa anna och sara en sväng. sen i morgon shopping i borlänge med Linnea ! :D
Kommer bli toppen !

Malung nästa ! :D

Jaha, du drar vi brudar ! :D malung söndag - söndag ! fest och dans, kan inte bli bättre ! :) Nås på mobilen : 0738374367
BYYEEEEE !

Fredag

Äntligen var det fredag igen och det här är sista jobbdagen för den här sommaren, känns så skönt, äntligen få vila ut på morgonen, har gått upp innan kl 6 varje dag ! :/
Fast blir väl bara helgen jag får vila upp mig på, för på söndag drar vi brudar till malung och dansbandsveckan, ska bli så kul ! :D

Idag slutar jag kl två, sen blir det att ta tåget hem till älvdalen, och i mora står min söta linnea méd sin söta lilla bil och väntar på mig, för sen ska vi åka på Ö o B och köpa tält ! ;D kommer bli great ! (Y)
Sen ikväll ska jag och eve eventuellt flytta hästarna till wäsa på nytt bete så dom har lite att mumsa på när vi är borta ! (:
Men det beror alldeles på min ork och vädret, annars får det bli i morgon ! :)

Ha det bra, bye !

UnderbartIdag blev det att jobba, känns skönt att det är sista veckan nu för jag är helt slut av att gå upp på morgonen :P usch!
Blir att åka hem till kära älvdalen på fredag också när jag slutat! :) är så många som jag saknar <3

Tycker allt är  så himla underbart just nu !

ÄlsklingDu är allt!  <3

Underbart rolig helgHaft en skitrolig helg verkligen med mkt roligt folk, och sen min älskling som varit hos mig hela helgen, underbart!;D
men det tar på krafterna märker jag, vaknade i morse och hade feber och en grym huvudverk så blev hemma fårn jobbet idag, kändes surt med tanke på att jag behöver pengar ... Men i morn och resten av veckan ska jag stå ut, är ju ändå sista veckan nu ! bara att hålla ut ! :) 

Saknar Tuffing ! <3

Torsdag och helgen närmar sig ! :)

sitter på jobbet nu , bara en timme kvar, sen blire hem och leka med Johanna ! :D
Och i morgon är det sista jobbdagen för den här veckan, när jag slutat blir det att hämta min älskling som kommer ner i helgen ! :D

På kvällen i morgon blir det att åka på mikaelas 20 års fest, med tema 80 tal , så får se vad vi hittar på för klädsel, ska bli riktigt roligt, lördag blire bara mys i stugan :) Känns som det kommer bli en riktigt toppen helg (Y)

OnsdagJaha, då har snart halva den här jobbveckan gått, säger bara skööönt. Är så himla trött, kan inte förstå hur jag kan vara så himla trött hela tiden :P men jag är ingen morgon människa precis.
Saknar min lilla tuffis, men bättre han får stanna hemma och gå och tjocka sig med Prick ! :D

Förutom att jag är helt död pga sömnbrist så är livet så jäkla underbart, går inte att beskriva! Jag bara är mig själv och skiter i vad andra tycker! känner mig så stark.
Helgen kommer bli bäst, blir kvar här nere, och min älskling kommer ner till mig, så blir mys och bo i farmors stuga över helgen, med god mat,film mys,bad och massa tokigheter säkert som det alltid blir :P Hoppas vädret håller i sig bara !

Pusshejjj !

RSS 2.0