Onsdag

Otroligt skönt, nu är det långhelg! :D sen är det bara 5 dagar kvar i skolan, otroligt vad tiden gått fort! Ska bli riktigt skönt med Sommarlov och få vila upp sig, och bara njuta av livet ! :)
I övrigt så börjar det kännas lite lättare utan dig nu .. Men ibland är det helt hopplöst, du finns där, det är bara så! och jag kommer nog alltid att älska dig hur jag är försköker att inte göra det! Jag ska minnas tiden med dig som något otroligt underbart och mysig tid ..
Det gör ont i mig att se dig och inte bara kunna gå fram till dig och dränka dig i mina kyssar och få vara i din famn var det bästa jag visste! Känns så tomt och ensamt, det känns som att gå på en ensam väg som aldrig någonsin tar slut .
Men finns inget mer att göra än att kämpa, jag gjorde allt jag kunde men det räckte inte
Men vad som än sker så väntar jag på dig !
Du är allt .. <3

TisdagGuld! <3
Haft Sp dag i Nässjön, var ganska trevligt faktiskt (; Sen bar det av till stallet och kom precis hem, har ridit Tuffing,Berit och Tossan , gick super ! :D
Så nu är jag väldigt trött , ska duscha och plugga lite nu ;) 

Fredag

Ja då var det helg! :) slapp dag, bara stallet hela dagen, skrev prov på indvalet, kändes faktiskt bra ;D Sen fota jag eve när hon hoppträna, såg jätte bra ut inför i morgon!
Sen tog vi en ridtur på gammelgubbarna våra, är hemma nu en sväng, men ska väl upp senare och fixa allt till i morgon, ska bli jätte roligt att tävla Guld igen ! <3
Känner mig otroligt taggad, och allt känns bra dessutom ! :D  Nu ska vi visa dom brudar ! 
Ikväll blir det en glass på östäng med eve som laddning för i morgon, sen blire mys vid tvn ! :)

Johanna Nyström

Anna jag saknar dig <3
Bästa vän, jag saknar dig! <3
Nu har jag också skaffat mig en blogg, kände jag behövde en , för har så mycket känslor och tankar inom mig just nu så kändes som jag behövde skriva av mig lite ! :)

Kan inte förstå hur du kan finnas inom mig trots att du betett dig som ett svin .. önskar det fanns en knapp som bara raderade bort dig från min tankar ... Jag hatar att varje dag sitta och tänka ifall du är med någon annan eller att du säger något dumt om mig.
Känslan går inte att berskriva, är som om du aldrig kommer försvinna, för var jag än är så ser jag dig framför dig och någon viskar ditt namn i mitt öra att det är bara dig jag vill ha ..
Och trots att jag vet att många har onda tankar om mig så orkar jag faktiiskt inte bry mig, det är mitt liv och jag har mina fantastiska vänner som jag älskar över allt annat, ni vet vilka ni är! <3

Nu vill jag ha sommar och fest så kommer allt kännas lättare ! :D

you are all that I need ..

RSS 2.0