Vilken kväll

Så sjukt rolig kväll igår! Var ju meningen vi bara skulle kolla hockey och va nyktra, haha .. slutade med att vi blev dynga och tequilan kom fram (y)
Var först på hockey som sagt, sen blev det vidare med lite grabbar till moraparken hotell innan vi stack på moraparken, skitkul verklige, så jävla galet ööös! Var längesen jag hade så himla roligt! ;) Att en så oplanerad kväll blev så lyckad!
Och som vanligt var jag lite busig ;) (a) Handikappstoan (y)

Tack alla för en rolig kväll , speciellt ida! MÅSTE göras om! <3

Snart Höstlov! :)

Sitter i skolan och jobbar med psykologi, men är typ äntligen klar! Är så sjukt skoltrött så det går inte att beskriva, de senaste veckorna har vi haft så himla mycket som ska göras och man hinner aldrig ta det lungt och koppla av.
Ska bli så skönt med en veckas höstlov, det är verkligen behövligt!
Skiter nog i att gå till skolan i morgon, 3 timmar historia b känns inge lockande på en fredag morgon innan ett höstlov...
Helgens planer är väl att i morgon blir det lungt, fixa allt inför tävlingen i Rättvik på lördag, blir min och snuffes sista tävling tillsammans! :( Usch, inge kul...
Men vi ska göra vårt bästa och ge allt nu, sista chansen! :)
Såg att det var väldigt mycket starter, men det är roligt! men får hoppas att det inte tar sån himla tid, är ju med i det två sista klasserna och ska hinna hem och till mora till kl 18:00 för ska på hockey med Ida, Mora - Leksand, riktigt skojjigt! Får se om det kanske blir utgång också, har ju trots allt hållt mig lugn ett tag nu! (a)
Behöver ut och ha roligt!

Du är så otroligt underbar, och om detta är sant så har jag bevisat att det är aldrig tid för att ge upp, man ska kämpa för något man älskar!

Förvirrad

Ibland blir jag bara så trött på hur folk orkar hålla på och lägga ner sin energi på andra och deras liv. En själv har fullt upp med att hålla min egna livsglädje vid liv.
Skitsnack och avundsjuka har ett väldigt tydligt sammanhang till varandra, och jag tycker det är synd att vi ska gå runt och vara avundsjuka på varandra.
Man ska vara tacksamma att vi har varandra och visa varandra tillit och respekt, man ska vara glad för varandras skull om det händer någon nått bra som får den att må bra!

Deppiga stunder ska vi hjälpa varandra och stötta genom våra egna livserfarenheter, för det är lättare att ge sig in i en diskussion när man gått igenom samma sak själv och vet EXAKT hur det känns. Man behöver inte vara bästa vänner för att kunna prata känslor, man ska hjälpa så många människor man kan med att få dom att bra i livet!

Jag kommer aldrig ge upp hoppet, för så länge hoppet finns har man inget förlorat. Och jag tänker aldrig ändra mitt sätt att vara som person för någon annan har något emot mig, jag är den jag är och tänker aldrig låtsas vara någon annan.
Jag tänker prata och umgås med vem jag vill och dela med mig av mina livserfarenheter till dem jag tycker förtjänar det.

Söndag

Jahapp, då var den här helgen slut då...
vaknade vid 9 i morse, sen blev det ett rullskidspass innan jag for in till falun och gick och shoppa med eve och dom lite, hittade mig en jacka och en mössa :D
efter det for jag hem och jag och pappa åt middag innan han skjutsa mig till falun igen för att jag skulle åka med eve och kristina hem till dalen igen! :)

varit en mycket rolig helg hos pappiii! Behövde komma bort ett tag! :)
ska snart gå och sova så jag orkar med sista veckan i skolan innan lovet, så bli så skönt med lov! vila upp sig och hitta på lite roliga saker man inte har tid till annars!

Blir mkt träning i veckan med elin, härligt som fan! :D

Pusss nattiiii

Lördag

En mysig dag med pappa, tog en rejäl sovmorgon innan jag tog med en löptur! Riktigt härligt! :)
Sen blev det en sväng till kupolen och hämta min mobil som varit på lagning, skönt att slippa den gamla nokian :P Hittade mig även ett par skor, asvarma och snygga, så jag slipper frysa om fötterna nå mer!

efter det drog vi till hedemora och kolla när dom mötte falun, var J20 som spela så johan var med och spela, roligt! :)

Nu på kvällen har vi bara tagit det lungt och ätit potatisgratäng och fläskfile, riktigt gott!

Resten av kvällen lär väl bli att hänga här vid datorn, känner inte för att göra något annat heller, ingen lust att festa över huvudtaget längre konstigt nog, vill bara må bra och hålla i träningen!

Snart helg! Äntligen ..

Sitter i skolan och jobbar med historia b, känner mig helt sullig och orkar inte tänka. En fredag är man inte så kreativ och behöver inte vara heller tycker jag! ;)
Slutar iaf kl elva, och då är det äntligen helg!

Ska upp till stallet direkt efter att jag slutat och fixa åt allt åt mina ögonstenar som jag kommer sakna enormt mycket, ni betyder mest!
Sen åker jag med Eve och hennes mamma ner till falun, eftersom dom ska bo där hos babben hela helgen, gött att slippa tåg!
Så i helgen blir det att vara hos pappsen, ska bli lungt och skönt att komma bort lite, ska ta långa sovmornar och träna hela helgen!

Jag har verkligen kommit igång med träningen nu och gett mig fan på att skärpa till mig, inge mycket alkohol framöver och bara träna, märker sån stor skillnad verkligen, jag är mycket piggare, gladare och possitivare!

Nästa vecka blir det ett tufft program eftersom jag och elin ska pumpa skiten ur våra kroppjävlar, på onsdagen blir det nog att åka till mora på ett spinningpass också, härliiiigt! :D

för ofattbart bra för att vara sant..

I´m back!

Varit på cirkelträning med brudarna! Fan så härligt det var, och vad duktiga och grymma vi var! :)
Älskar att träna, och bara plåga ur sig alla krafter som finns i kroppen och känna svetten rinna och man känner sig nästan helt död! Men efteråt känns det så otroligt bra, man mår så mycket bättre och träning är nog bästa medicinen om man är deppig!

Nu jäklar har jag bestämt mig, ska hålla i träningen rejält nu och satsa på det jag tycker är roligt om mår bra av, saknar skidorna så otroligt mycket så får se om det gå vägen, hoppas på det iaf!

De flesta festar idag, men jag känner att en varm dusch och krypa ner under täcket är mer frestande ikväll, känner mig lite duktig faktiskt! (a)

Pusssheeeey sov så gott!

irriterad

Sitter i skolan med Cissi och jobbar med UF, ska skriva affärsplan! Känner mig bara så irriterad och förbannad rent ut sagt på en viss person... När man har ett företag är det inte bara att skita i det, och inte ens höra av sig.. alla har ett ansvar , ååååh!

Aja, efter skolan blir det stallet och rida och mysa med min käraste vän! vad fan skulle jag göra utan han ärligt talat?
Ikväll blire cirkel och göra slut på lite krafter, göra av med lite ilska! :D mohahah


skitsnack kan verkligen göra en förvirrad ...


Underbara år


Känns så sorgligt att om två veckor är det våran sista tävling tillsammans, våran karriär är slut..
5 år, 5 underbara år på tävlingsbanan!
Varje gång jag gått in på banan har jag oavsett resultat kännt mig så himla stolt över dig min vän, du är verkligen speciell, en häst med något extra!
Du har alltid ställt upp för mig och jag för dig, och tillsammans har vi kämpat till oss bra men också mindre bra resultat!
Men den här tiden kommer jag aldrig glömma, ingen kommer kunna ersätta dig! Och sista tävlingen i Rättvik ska vi ge allt och visa hur bra vi trivs tillsammans och hur bra vi är! 
Sen får vi bara ta det lungt och ta mysiga turer i skogen, för det är du värd, du har varit en riktigt klippa!

Jag älskar dig, nu och för evigt! <3

Ny start!

Hej, nu var det väldigt längesen jag skrev här, men har haft fullt upp hela sommaren och sen tröttnade jag helt på att blogga, fanns så mkt annat att göra. Och nu har eve fixat ny design och header så nu känns det mer lockande att skriva! :)

Just nu är allt lite rörigt, upp och ner, från och till i mitt liv! Men jag är faktiskt glad och lycklig, jag har så otroligt fina vänner som ställer upp för mig och förgyller min vardag, ni är helt fantastiska ska ni veta! <3

De största höjdpunkterna som hänt är väl min och Jennies resa vi gjorde i augusti, början på september, så sjukt roligt och galet! Vi båda var trötta på det mesta här hemma och så bokade vi bara och stack! Så otroligt roligt och välbehövligt! Det var en ny start i livet, kände mig som en ny människa och lämnade all skit bakom mig!
Och jennie, tack för du följe mig på en sån upplevelse! Du betyder mycket! <3

En annan sak som hänt är att jag och ida har äntligen gaddat oss! :D:D:D Så otroligt nöjd! 

I övrigt så händer det bus och skojjigheter lite då och då, och livet rulla på bra för min del! Livet har ju sina jobbiga stunder men det är bara att kämpa, för allt blir bra till slut, det vet jag .. !



tatto! :)


Brunett har jag blivit också! :)


Turkiet! <3

RSS 2.0