People changes ...

Är det fel att förklara hur man känner? Är det fel att vara ledsen och gråta ibland? Är det fel att tycka endel människor är fruktansvärt äckliga och patetiska? NEJ!

idiot.


Lys som den stjärna du är

Mycket som händer just nu, och om det är bra eller dåligt vet jag faktiskt inte? Jag vet ingenting knappt! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så jag tkr det känns smartast att skratta, eller?

Något jag aldrig förstår är varför man utsätter sig eller gör saker som man inte mår bra utav? varför liksom?
Det är ditt liv, och du ska leva det och må bra ju?

Nej så jag har bestämt mig för att radera människor och händelser i livet som fått och får mig att må dåligt, finns ingen anledning att hålla det kvar.. och det spelar ingen roll vad folk säger, jag orkar inte bry mig, vill ni inte ha med mig att göra, that´s it, who care?
Jag känner att jag kommer skämmas över mig själv senare i livet om jag inte skärper mig med detta, tänk att vara vuxen och känna att man aldrig levde livet och var lycklig när man var ung? Utan gick och var ledsen över nån idiot som inte vet vad känslor och kärlek handlar om? eller lyssna och ta åt sig av massa onödiga rykten och skitsnack?

Nej för fan... jag ska känna när jag är vuxen att jag hade roligt som ung och levde livet fullt ut! Hade aldrig klara av att leva med en ångest hela livet.
Så nu kör jag mitt eget race, spelar ingen roll hur mycket ni vill knäcka mig och förstöra, tänker inte bry mig, jag klarar mig och är jävligt stark.

Nu ska jag kila till bussen, ska till Toka och köra tre pass idag tänkte jag, t-ball, spinning och t-bar! Göttt!

Live

Tjooho! Var ett tag sen jag skrev nu igen, höhö! men finns viktigare saker att tänka på än att blogga? really? Som att må bra? :D

Mitt liv rullar på hyffsat bra just nu, tänker ta en dag och taget och försöka göra något bra av varje dag, göra massa skoj så man glömmer bort problemen som ofta finns där...
Trots jag inte fattar så mkt just nu, eller vet vad jag vill så orkar jag fan inte bry mig, lets goo!
Har så fruktansvärt bra familj och vänner så inget att klaga på egentligen! Folk som inte kan bete sig orkar jag inte bry mig om längre! :)

Idag är det dessutom ingen vanlig dag, för det är illasysters 16års dag! Stort grattis!

Denna dag har bestått av en lång och skön sovmorgon till kl elva, sen vidare upp till stallet och fixa allt för att sedan ut på en kall ridtur i det soliga vädret med elin, tuffing och guld, mysipys!

Nu blir det en varm dusch för att sedan äta lite tacos och mysa på och fira syster! resten av kvällen får vi se vad det blir utav!

Pussss


CHANNING TATUM <3

Vilken man, seriöst jag är är käääääär!

Mummmmmms, vilken man!









dräägggeeeeeeeel, gaaaaaasch så snygggggggggggg


äh vafan

Nu äre nytt år och jag har nya möjligheter! Nu äre slut på allt tänkande och grubblande! Nu lever jag i nuet och njuter varje sekund med folk jag mår bra av!

Utan mina flickor skulle det inte finnas någon livskraft alls! Ni är bäst! <3





Turkiet! Dit ska jag tillbaka, efter studenten ska jag ut och upptäcka världen!

RSS 2.0