Ögongodis! ;*



Erik Saade  Y

Blond eller Brunett?

Är så himla trött på mitt hår just nu, känner mig tråkig som aldrig gör någon förändring, fast jag trivs väldigt bra med mitt blonda hår också, men håret blir så slitet och det skulle nog må bra av att bli brunt.. men kommer jag passa i det? och tänk om jag ångrar mig? kommer inte kunna bli blond igen för det sliter för mkt på håret... jag har beslutsångest...:S
Hjälp mig?




Blond?

eller...




Brunett?

(mycket gammal bild, 3 år sen ungefär)

Tisdag = skola

Tisdag idag och första dagen i skolan för denna vecka, kändes surt att behöva gå upp i morse, men är ju bara denna vecka kvar sen äre lov! :)
Hade närlingslära på förmiddagen och såg en film så hette "Matsvinnet" sen skulle vi svara på olika frågor kring mat och hur vi slänger mat hemma, riktigt intressant faktiskt och för en gång skull så gjorde jag något, blev klar med alla frågorna, yeeee! Duktig Johanna!
Nu ska vi ha engelska, inte pepp på det, inte mitt favorit ämne precis, men men thats it!

Idag är jag skittrött och helt förvirrad kan man säga, inte sovit ett skit i natt.. dina ord förvirrar mig jämt och jag vet inte vad jag ska tro eller vart jag ska ta vägen.. men jag hoppas för din egen skull att det du säger är sant för annars säger jag upp kontakten med dig helt kan jag ju säga ...

Det är jobbigt att älska någon man egentligen vill hata ..
Men ödet får visa vägen denna gång, och om det inte funkar så ger jag upp det helt

Måndag och ledig

Måndag och vi är lediga, känns riktigt skönt och välbehövligt! Haft en jätte rolig helg, myst och tagit det lungt och sen träningsconventet i lördags, kände mig inge pigg så stod över de sista passet... sen har jag,linnea och ida väldigt busiga planer! blir nog toppen :D

Idag hade jag tänkt försöka plugga och göra klart lite rester.. men vem fan vill göra det när man är ledig och såhär fint väder?  inte jag iaf, ingen lust med nått som har med skola att göra, ska bli så skönt att det är en kort vecka nu sen ÄNTLIGEN lov! :D
Är verkligen välbehövligt, känner jag måste ta ny tag och få ny motivation till skolan, för nu går det inte alls .... men det är nog för jag haft mycket annat i huvudet också, men jag hoppas allt ska bli bättre!
Det är tur jag har mina underbara vänner, familj och Tuffing, som är hur pigg som helst nu och hoppglad, vilket glädjer mig nått otroligt! =) 
 
Nej nu ska jag kilaaaa, blev ett sulligt inlägg men skit samma, byeee !


Onsdag

Sitter i skolan, är väldigt trött och det bultar i hela huvudet, har blivit sena kvällar denna vecka, men det äre värt! Blev film och tv spels kväll i måndags och igår bob åkande efter bil och annat tok, var nog det roligaste jag sett på länge när malin satt på bobben xD haha! Man hör bara nån som skriker i ett stort snömoln och det går 80 km/ h! haha ett gott skratt fick jag, det gjorde min dag!
För i övrigt så var gårdagen en riktig skitdag, kände mig bara depp hela dagen och ingen lust till nått.. försökte vara glad men det gick inte helt enkelt..
Endel personer vill jag bara ska försvinna ur mitt liv, jag känner dom gjort nog med skada i mitt liv, man kan bete sig hur man vill till en viss gräns sen är det nog.. och jag tror inte på ett enda ord du säger, du kan försöka och bortförklara dig hur du vill och försöka få mig att ångra mig, men jag står fast vid mitt beslut och jag vill aldrig mer ha något med dig att göra, vill att du lämnar mig ifred för en gång skull.. I över ett år har jag stått ut med dig och ditt jävla beteende, kan inte förstå hur man kan vara så känslokall, är så tacksam över att jag äntligen insett vilken skit du är, det är tack vare endel underbara personer som verkligen bryr sig, man inser inte det förän man träffar nått bättre!

Du är verkligen unik..

Farmor 70 år/ Melodifestivalen


Syster & kusin




Jag och Kusin


Pappa & Jag


Jag,Pappa och Syster


Familjen Ferrante


Hela gänget



Erik saade - min favorit!


Rigo


Pauline




Andreas Johnsson




Lördag

Nyss vaknat och nu blire att packa i lite som vi ska ha med oss till Sandviken, Ska först åka och äta trerätters på ett världshus, och sen på Melodifestivalen 2010, ska bli jätte roligt att se det live en gång, kommer nog troligtvis bilder sen ! ;D

Nu ska jag duscha och fixa mig! byeeeee




Don`t say you love me again ..


Go for it

Precis packat klart och inväntar på att ha utvecklingssamtal, sen blir det att åka ner till pappa över helgen, känns som det behövs nu!
Ska åka till sandviken i morgon och äta trerätters middag och gå på melodifestivalen, ska fira farmor som fyller 70 år! :)

I övrigt så har denna vecka varit mkt blandade känslor, så trött på att man aldrig kan få göra det man vill.. är som sagt 18 år snart! Jag vill inte bara sova och gå i skola i veckorna, jag vill umgås och ha roligt med folk jag älskar, för på så sätt mår jag bra och orkar med skolan mycket mer, utan det hade jag hoppat av för längesen, för utan vännerna är skolan ingenting!
Men ist får man bara massa skäll och onödiga konflikter.. vi tar vårt eget ansvar och jag tycker ni ska förstå våran sits också! Livet går ut på att ha roligt!
Och fast ni inte tänker på det gör ni det mycket värre för oss.. är tacksam att ni bryr er, men ibland blir det för mycket..

Nej usch, jag tänker inte se upp till någon annan än mig själv längre, jag tänker göra sånt jag känner för och mår bra av, sen får ni tycka vad ni vill, men utan det så är det fan inget liv...

Och jag vill tacka endel personer, ni vet vilka ni är som står mig närmast, ni är underbara och fortsätt vara dom ni är, för ni är oslagbara! <3




Bus i snön! :D Love it!


pust

Blev en springtur med Malin nu på kvällen efter ridlektionen, så skönt alltså, fick tillbaka min motivation till att träna äntligen, har varit lite dåligt med det nu ett tag för jag varit så nere och i princip inte haft lust att göra nått, men nu äre slut med det, jag mår mkt bättre av att träna har jag räknat ut, så nu ska jag hålla i det här! :D

Denn vecka:

Måndag: Ridlektion + Springtur
Tisdag: Cirkelträning
Onsdag: Biptest
Torsdag: Kombinations träning
Fredag: Skidtur
Lördag: vila
Söndag: skidtur

Lär ju tänka på figuren till sommaren! ;)


Girls just wanna have fun

Måndag igen.. känns helt okej faktsikt, för denna vecka kommer bli grym känns det som! Tycker om er så sp brudar!
Nu har vi bara så kul som det bara går, skiter i alla bekymmer och skiter i allt och alla vad dom tycker, girls just wanna have fun, right?



Kärlek Y

Kanon helg!

I fredags blev det dalaberby i mora, och leksand vann tillslut efter en mycket spännande match, great! (Y) Och igår vare 18 års fest och skåla och slå klackarna i taket för sjöström och janbjer, var jätte roligt och trevligt!



Party!











Super rolig kväll! :D

RSS 2.0