Tjollahopp!

Måndag idag, och ännu en ny skolvecka väntar .. men blir inte bättre utav att jag tänker negativt, snart äre helg igen! :)
Varit en rolig helg må jag säga, i fredags blev det skolan först, sen upp på stallet och hoppa mina ögonstenar, kändes riktigt bra. Guld och jag har hittat förtroende för varandra och ett bra samarbete, känner inte alls någon tvekan och rädsla längre, vilket är superbra! :) Är grymt taggad inför kommande tävlingar! Och Tuffingen, han hoppade som vanligt som en klippa, så roligt att se att han har både glädje och krut kvar trots han börjar bli till åren, men så länge han själv vill hoppa och tkr det är kul så ser jag ingen anledning till att han ska lägga av med att tävla! Han är en riktigt ängel och förtjänar att få visa upp sig och sin talang!

På kvällen blev det att träffa Linda T, blev lite partajjj! Lördagen tog jag en välbehövlig sovmorgon och sen vidare upp till stallet och ut och rida med eve, på kvällen följde jag med Linda ut igen, helt okej kväll! :) Söndag upp tidigt och åka till sälen och jobba. Trodde det skulle bli en grymt jobbig dag eftersom jag bara fick sova några få timmar under natten. Men det var riktigt kul må jag säga, inte alls mycket städning och samtidigt fint väder, galenskaper, skratt och flumm med härliga flickor! :)
När jag kom hem så blev det att äta massa gott med familjen för att fira syster som kommit hem från skidskytte sm med ett BRONS! Stor Grattis käraste lilla syster!

Har varit en härlig helg, och jag ser verkligen fram emot kommande helg också! :) Men tack alla inblandade för helgen som varit! <3

EN ANNAN ROLIG GREJJ ÄR ATT JAG OCH LINDA SKA ÅKA TILL ÖREBRO PÅ FJORD SM I JULI OCH VISA UPP VÅRA FINASTE OCH BÄSTASE FJORDISAR! SJUKT KUUUUUL! <3

Jag trivs med mitt liv, så mycket roligt inplanerat, härliga människor runt mig som jag mår bra av och ger mig energi, sommaren är så välkommen!


De finns inte vi och de, det finns bara vi.

Lite dålig uppdatering av mig på sista tiden! Men det är ingen idé längre känner jag, enligt endel får man ju inte ens utrycka sina åsikter eller skriva ner sina känlsor på sin egen blogg utan att några töntiga och vilsna brudar ska kommentera anonymt och tro sig veta allt.
Alltså hur orkar ni lägga ner eran energi på att läsa andras bloggar om ni bara stör er på det som skrivs? och sen dessutom ha energi till att kommentera. Om ni nu vill det så gärna så kan ni ju skriva vem ni är, eller står ni inte för eran åsikt? Herregud, det där beteendet hade man ju på lågstadiet för fan, skärp er !

Min blogg har jag skaffat för att enbart skriva ner hur jag känner och mår, och jag har inte tvingat en jävel att läsa. Spelar ingen roll hur mycket ni håller på, jag bryr mig faktiskt ärligt talat inte, men bara för jag inte bryr mig betyder det inte att jag inte förstår för jag vet exakt vilka ni är också, haha.

Och ni säger jag ligger med mina vänners pojkvänner? har aldrig gjort det så har ingen aning om vad ni fått den saken ifrån, ni borde bry er om hur ni själva beter er istället, inte ett dugg bättre. Klankar ner på oss tjejer som är singlar och bara är ute och ha roligt medan ni är låsta genom pojkvän och annat, fast det har ju visat sig att otrohet förekommer ofta. aja, orkar inte säga mer, nu har jag sagt min åsikt, och tkr ni kan låta bli att lägga er i mitt liv nu. Jag vill inte ha er i mitt liv, jag har så fruktansvärt fantastiska vänner som jag mår bra av och det räcker för att värdesätta livet. Pusss på eeeer!

Ser fram emot en mycket rolig och händelserik helg! Ikväll blire att träffa Linda T lite, mycket längesen så ska bli jätte roligt! Ska ta oss nån kall öl och sen åka till wäsa på tacobuffe, smarrigt!
Idag fyller även Jill 18 år, så stort Grattis till dig! Blir att fira henne i morgon med lite middag och fest hos henne och sen förhoppningsvis dra ut på nå bus! Lördag ska jag och linda rida våra kära fjordisar tsm, hon kommer upp med sina puppisar, så rider guld och david också, blir nog hoppning och ut och busa en sväng! roliroli!
På kvällen så blire fest och krogen!

Känner mig sprallig, busig och full av energi! thihihi


Ni hatar mig för att jag är allmänt omtyckt.

..

Mina inlägg är mina åsikter, tankar och funderingar, ingen tvingar er att läsa, och om ni nu har åsikter och ska komentera kan ni iaf stå för det och inte vara anonyma! haha ..


Slut på lov ...

Sportlovet lider mot sitt slut, synd nog :/ Har haft ett jätte roligt lov, hunnit sova och vila upp mig, umgåtts med vännerna, party, hockey, härliga ridturer och mycket mer! Men hade vaerkligen kunnat haft en veckas till lov, har hunnit bli sjuk, rethosta och dunderförkyld, jätte jobbigt att sitta och hosta på lektionerna... Blir nog hemma i morgon iaf, så stannar hos pappa och åker hem i morgon kväll, och om jag förhoppningsvis är bättre i morgon så ska jag till Borlänge och prova ut en balklänning innan jag tar tåget hem, hoppas på att hitta den jag letar efter! :)
Har verkligen ångest över den sista tiden i skolan, både lycklig men också orolig! Skönt att slippa min klass, trivs inte alls med den längre, önskar jag gick med 2orna istället..
Varje dag är en kamp att försöka klara av, försöka vara trevlig mot de människor man helst bara hade vela bett dem dra åt helvete, så otroligt trött och arg på den falskhet som finns, att vänner jag trodde stod mig nära kunde svika en på en sånt fruktansvärt falskt sätt. Lägg ner falska leenden och ord, tack!
Men jag ska på egen hand klara av sista tiden och kämpa för mina betyg, har mina busfior jag kan ha roligt med!

Ni andra kan ta er nånstans och lägga ner det falska spelet, Jag behöver inte er ..

 Två riktigt fina vänner!


yes

Jag är så stolt över mig själv, stolt över att jag klarat av det jag alltid trott varit omöjligt, stolt över att jag struntat i dig, och mest stolt över att du inte finns i mitt liv längre! Konstigt nog så har jag nästan glömt bort vem du är? märklig men ändå underbar känsla! Nu känner jag för första gången på väldigt länge att jag kan göra saker i mitt liv utan att alltid behöva gå och grubbla, tänka och vara ledsen över hur du beter dig. Nu kan jag äntligen uppleva och sträva efter mina drömmar, tänka på de saker som är viktiga och värda att satsa på!

Verkligen, over and out.


Det bästa stunderna i hela mitt liv, var med dig <3


Always on my mind ..


RSS 2.0