OSLAGBART
,

Dålig på att blogga, men har ingen inspiration till att skriva! men slänger upp några gamla bilder som eve tagit på mig.. :)Ny energi

Varit en kämpig vecka på många olika sätt, mkt blandade känslor ...Men är riktigt glad och tacksam att jag har min underbara familj och vänner, speciellt till Mamma för det var verkligen skönt att få lätta på känslor och berätta sånt man gått och hållt inom sig hela tiden, och mammor förstår verkligen, fast man inte tror det. Är verkligen glad jag tog steget och lättade på hjärtat, brukar inte berätta för mina föräldrar personliga saker och hur jag mår, har känts bäst att hålla det för mig själv. Men så fel jag hade, man ska inte vara rädd för att lätta på hjärtat! Jag kände mig flera kilo lättare efteråt. 
Jag hoppas jag ska kunna bearbeta mina känslor och sluta vara så ledsen och ta åt mig av allt, att kunna strunta i människor som inte får mig att må bra. Jag måste inse att det inte är något att bry sig om, för jag måste må bra, annars funkar inte livet! 
 
Var till Mora igår på möte angående istruktörsutbildning! Ska bli ritkigt roligt och spännande, men nervöst som fan! :s Hade tänkt köra både spinning och combat efter det, men blev endast spinning, kände direkt jag satt mig på cykeln att jag var helt slut, hade inga krafter, men kämpade mig igenom hela passet iaf, hoppas bara inte jag är påväg att bli sjuk! :/ Känns lite bättre idag iaf, men är trött och seg som ett as, så får se hur denna planerade kväll slutar!
Är tänkt vi ska ut på lite bus med lite pojkar från skolan, och bland annat åka till Särna på Striptease IGEN, haha!
Dessutom har en pojk sagt han ska bjuda på en lapdance, så kanske är värt det? ;)
Jag behöver nog ut på lite bus och få känna mig fri, genom att få vara galen och inte tänka så mkt ..

I morgon kväll åker jag till Pappa över helgen, riktigt längesen nu! :/ Men tyvärr är det ju så när tiden inte alltid räcker till! Men ska ta vara på helgen riktigt, och ha en riktig pappa helg, det behöver jag!


RSS 2.0