.....

Inte orkat skriva nå, tycks aldrig bättra mig, men nu ska jag verkligen försöka skärpa mig! :P
Haft en underbart bra och mysig jul med släkten, supernöjd med mina julklappar, de bästa var bärbar dator och nytt objektiv till kameran, men också mkt annat fint och pengar!
Firade jul uppe i älvdalen med mammas sida av släkten hemma hos eve, men god mat och trevligt sällskap.
På juldagen blev det lite fest i brunnsberg, och annandagen klassfest med gamla klassen från högstadiet, det var så otroligt kul att träffa alla igen, vi är ett härligt gäng må jag säga, och tror alla känner som jag att vi skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva dom åren igen! (Y)
Men som sagt hade en jätte trevlig kväll, bastuflotte, sen singstar och party hemma hos emma (:
Sen dagen efter blev det kliva upp i tid för skulle hänga med till mora på skidtävling och sedan vidare med pappa ner till skäve, så blev det direkt hem till farmor och träffa pappas sida av släkten och äta middag och dela ut julklappar, blir mkt julkklappar när man har skilda föräldrar (;
fast inget jag tkr är spec kul, hade hellre vela dom bott tsm ...

Igår blev det shopping med anna på kupolen, hitta mig endel faktiskt, 2 tröjor, jeans, trosor & bh och parfym!
Idag har det varit lungt, hälsat på farmor lite och sen övningskört! ;D haha !
Nu på kvällen har vi ätit tacos med Jennie,anna och erik och ännu mer julklappar, haha! (Y)
Men nu är väl ändå julen helt slut, nu äre nyår som återstår, alla ska ju typ åka bort, så blir nog sandviken för min del till kusinerna! :)

I övrigt så har kvällen varit riktigt skit, känner mig så jävla sviken och besviken på en endel personer... hur man kan vara så känslokall och falsk efter allt jag gjort och ställt upp för.. men men, ciri rädda min dag <3

Nu snart blire sängen för blir gävle i morgon och shoppa lite och sen brynäs match! :D




it was the last time


Jullov!

Jaha, då har man äntligen jullov! :D Känns underbart verkligen!!
Har varit dålig på att uppdatera bloggsen på sistone, men har så mkt annat för mig så känner varken att jag har tid eller lust heller så! Men gör ett litet försök nu..
I morgon har vi julshow på ridklubben kl 15:00 så kom och kolla! :D

Igår kväll blev det en raggartur med Eve och Malin, donken bland annat, kom väl hem runt 2, haha tokar vi är! :D
I morse gick jag upp till skidstadion för att träna lite, men det var fan - 25 grader, svinkallt, så åkte typ bara 45 min, gick fan inge längre, höll på att frysa ihjäl :S

Nu blire mys vid tvn fram till ungefär kl 4 för sen ska jag upp på stallet och träna till julshowen! :D

All I want for christmas is you

Hejhopp!

Ja nu var det sådär längesen jag skrev igen, sorry för det! Men jag har så mkt annat för mig just nu och känner inte alltid lusten till att blogga heller, känns så meningslöst att skriva varje dag typ v ad man gör när man nästan gör samma sak varje dag?  haha aja!
Denna veckan har det varit mycket skratt och bus i skolan, haha men jag bara älskar det! man får typ en kick i hela kroppen som gör att man blir helt crazy och tänker inte nå på vad man gör eller säger, utan enbart bara flumm xD haha eller vad säger ni malle och ciri? Matthew är nog trött på oss efter den här veckan, men vi är tacksamma för han stått ut med oss ;) han är för bra han den filuren (Y)

I övrigt så är jag super glad för att det äntligen blivit kallt och kommit lite snö, det är nu som julskänslorna kommer på riktigt ! :D Är en sån mysig känsla, men kallt ute, snön på marken, bakning och julmusik! Love it ! <3

Och mitt humör är detsamma än, jag skrattar och skiner som en sol nu också varje dag! Underbart att jag hittat tillbaka till verkligheten och tror på migh själv, det är en härlig känsla, då går allt annat så mycket lättare, jag har slutat tänka på allt och bara gör saker för jag själv vill det!

I torsdags åkte jag ner till pappa, mycket mysigt och roligt att hälsa på han lite, blir här hela helgen! Saknar han faktiskt, jobbigt att inte varje dag få dela sin vardag med både mamma och pappa :/ men men thats it ..
I torsdags blev det lungt.. sen igår blev det åka till farmor och äta middag och sen vidare till kupolen, inskaffade mig en ny telefon äntligen, min alladeles nya jag köpte innan blev ju stulen :( jävla idioter det finns, blir så arg! men men, blev en sony ericsson w 595 till sut, var nå special pris så fick den för bara 1300 kr, lagomt pris tyckte jag, tänker inte lägga ut nå mycket pengar på en telefon nå mer, så den duger! Sen blev det även lite andra inköp, ett par skor, puder och en väska ! :D

Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan och kolla tv, skidor i några timmar, först skidskytte sen längdskidor i världscupen!
Ha det bra!  <3

RSS 2.0